Agnes 8 månader

Hipp hipp hurraaa..nästa firande! Agnes 8 månader! Weeee....fast det var ju i går, den 29e. Men what the f***-vi firar i dag....Gårdagen gick nämligen i lathetens tecken. Mamman var helt DÖD... ja man kan säga Död. Dödare. Mamman. Helt fantastiskt..efter bara 3 flaskor mammavatten bestående av Bacardi Breezer. Pinsamt. Penibelt. Vart har de gamla takterna tagit vägen? TUR att vi bara satt här själva pappan och mamman, så det blev lugnt. Tänk om det hade blivit partyparty med polers?VOJVOJ..mamman hade varit tvungen att ta semester resten av året tror jag..Pinsamt än en gång. SUCK. Att det skulle kunna bero på stigande ålder hos mamman eller att det finns en bebis i familjen faller henne inte i tanken. Bara det att det hela är pinsamt.

Nåja,tillbaka till lilla hjärtat 8 månader. Nu har vi en tjej som kryper av bara farten och jagar allt löst på golvet. Hon har fått en tand nere, men bara en än så länge. Och få den på foto?Tsss In mammans dreams typ... Hon sover bättre på nätterna, men tjorvar vid sängdags..har läst på FL att det visst har med åldern att göra. Alltid en tröst..:-) Har börjat ändra sina ljud mer och mer från joller mot "prat". Får hon mammans gener kan det nog bli jobbigt för mamman och pappans öron här framöver. Ska skaffa Peltorlurar åt oss alla..haha... Agnes är mindre lättroad och mer rastlös nu för tiden. Idag skulle hon mest bara försöka stå upp, helst utan att hålla i sig. Lycka till, säger mamman då. ;-) Hon sover två gånger per dag, totalt ungefär 2 timmar. Somnar vid halv åtta på kvällen och vaknar vid halv åtta på morgonen. Fantastiskt skönt! Vår lilla ängel och lilla hjärtat...luv u...

Och på måndag den 7/7, då åker mamman och pappan på en minisemester till Östersund och kommer hemdragandes med en sån här.......

xoxo

       
Agnes 8 månader

Jaaa må mamman leeeeeva...

Tänk idag blir mamman hela 36 25 år! Tiden går fort när man har roligt! I kväll ska mamman och pappan på galej...Det är Boden Alive i helgen med allt vad det innebär-mammavatten och annat bus (om jag får härma min kusins uttryck).

Agnes ska passande nog husera hemma hos sin farmor och farfar hela kvällen inklusive natten,så vi får sovmorgon. :-)

Hipp hipp hurraaaa för mamman!

xoxo


Guu mörröön!

Efter en god nattsömn så har familjen stigit upp. Idag ska vi och hälsa på pappans gamla kompis G och hans sambo M. De ska ha bebis vilken dag som helst! :-) Mer rapport later on..

xoxo

   
Newly wäckts...

Agnes krypstyle....

Nu har lilla damen kommit på hur man tar sig fram på alla fyra..och  det går undan när hon vet vars hon vill, typ jaga hundstackarn eller så.. :-)

    
Sweetheart kör sin egen style..


Ett litet risgryn har tittat fram! En liten liiiiiiten tand nere har tittat ut!! Åååh lilla tjejen....allt har hänt när mamman har jobbat.. :-(  Nu är mamman ledig en vecka innan det är dags för 4 nätter igen. Men vart är sommaren...?

xoxo
CU!


Hjärtat


A night from HELL...

Jo..voi satana..Vilken jobbig natt mamman har haft på jobbet. Snacka om billig bantningskur-tom betald! Har inte äta, inte hunnit sitta ner mer än när jag dokumenterat. PUST....three to go...sen ledig drygt en vecka. Fick ett mess från farmor i dag där det stod att Agnes börjat krypa...åååh..lilla tjejen...Nu är det bara att hålla i hatten, för nu lär det bli åka av.. :-)

Nu dags för en promenix, sedan dusch och jobb igen..

xoxo


Elle Driver eller är det Mamman..? You choose..;-)


Pssttt..mamman har shoppat...

Hiihii...tro det eller ej, men mamman myser på här hemma FAST hon är helt ensam och saknar sina hjärtan. Bland annat har hon gjort storkkok köttfärssås, städat och plockat...surfat på internet.. och förstår ni..shoppat.. Kolla här:


Napphållare från Cultdesign

Tack vare mammans bloggande så hittade hon denna eminenta napphållare att införskaffa.Det var precis vad denna familj behöver, nappar ligger överallt och ingenstans. Alltså var detta inköp nyttigt. Eller hur..?Pappor kommer aaaldrig förstå detta med nytta. ;-)  Mamman ålskar att shoppa, men har tagit sig i kragen de sista åren. Men en liiiiiiten grej som denna räknas väl inte..hihi..

Och kolla in denna länk, skrattade hysteriskt. Ha bara i beaktande att mamman har låg humor-och då menar jag LÅG. http://www.dinmamma.se/index.php

Over and out

xoxo

Glad midsommar!

..önskar mamman er alla! Pappan och Agnes har dragit norröver, medan mamman håller ställningarna i stan. Jag ska jobba heeeeela helgen med start i natt och går av på tisdag morgon. Helt självvalt och det var snåltarmen som talade när jag la schemat. Jag erkänner nu att jag ångrar mig mycket lite... Nåja. Thats life. Ska fixa mig käk och sedan lägga mig i soffan och se en film "Förtrollad"-en barnfilm..haha...är bara så löljigt förtjust i barnfilmer.Passar på att se nu då jag är ensam, för pappan inte delar denna förtjusningHa den skön helg!!!Kram! Och ta det lugnt med priiiiten!


I Luleschtan..

Mamman och pappan och Agnes packade sig i väg till grannstaden Luleå för att shoppa, till pappans mammans stora glädje. En riktigt mysig dag med lunch på stadens thairestaurang med buffe och Agnes fick äta sin mat, uppvärmd av restaurangäagaren till den milda grad att den nästa vaporiserade...haha..Fy alltså-undrar just hur länge de värmde maten egentligen? På högsta effekt i 25 minuter..?Typ eller nåt..:-) 

Hem kom vi med allt möjligt, men gladast var nog mamman över att komma hem med denna:En minimaglite!

Helt perfekt inför kommande nattarbete, behöver inte tända i hela patientsalen utan mamman kan bara lysa lite med ficklampan så att allt är som det ska! Haha de mest underliga saker glädjer mamman nu för tiden. Bara för några år sedan var det annat som gav glädje för mamman.
Dessa två gör hennes hjärta varmtAgnes upptäcker mer och mer för varje dag, tänk vad mycket som händer under det första levnadsåret! Vi har varit och gungat med Agnes några gånger-och hon älskar att gunga! Hon tjuter av skratt och mamman med för den delen. Mamman försökte gunga hon med, men på nåt sätt så rymdes inte röven i gungan. Vadan detta..?Tss..måste vara gungorna som krympt..eller arslet som växt.

Sitta i sand och gräset är nåt som är spännande det med, än så länge så åker varken sand eller gräs in i munnen..peppar peppar...

Måste bara lägga in bilder som pappan tog med sina mobil idag:

   
Ser det inte bara för härligt ut?

Pinsamt...

..tycker mamman att hon inte bloggat på länge...Men men..that's life ibland. Vad händer här då? Jo pappan har gått på ledigt medans mamman har börjat jobba. Tur nån håller ställningarna..!

Agnes hon växer så det knakar. Håller på att försöka krypa,det går väl sisådär. Ena benet vill liksom inte som hon vill..haha..Men fram kommer man alltid, hon drar sig fram med en vilja av järn när det är nåt hon vill komma åt-typ en katt ,hund eller nåt annat spännande...

 
Krypandes..eller nästan..

Nätterna har blivit lugnare, eller så har vi vant oss helt enkelt. Hon vänder och vrider i sängen som ett jehu och tappar tutten stup i kvarten känns det som. Ibland ligger hon likt Pippi Långstrump med huvudet ner och fötterna upp. En riktig tjorvunge..om ni frågar mamman så kommer det arvet från pappans sida..hehe..Fast enligt mormor i familjen så sov inte mamman en hel natt på 3 år.

Agnes sover bara två gånger om dagen numer, en kortare stund på förmiddagen och en längre på eftermiddagen. Jösses, minns när hon mest sov-det var tider det...;-)

         

En liten bildkavalkad på prinsessan...

Nu e d dags att hoppa i säng för mamman...go nattsi!

RSS 2.0