I Luleschtan..

Mamman och pappan och Agnes packade sig i väg till grannstaden Luleå för att shoppa, till pappans mammans stora glädje. En riktigt mysig dag med lunch på stadens thairestaurang med buffe och Agnes fick äta sin mat, uppvärmd av restaurangäagaren till den milda grad att den nästa vaporiserade...haha..Fy alltså-undrar just hur länge de värmde maten egentligen? På högsta effekt i 25 minuter..?Typ eller nåt..:-) 

Hem kom vi med allt möjligt, men gladast var nog mamman över att komma hem med denna:



En minimaglite!

Helt perfekt inför kommande nattarbete, behöver inte tända i hela patientsalen utan mamman kan bara lysa lite med ficklampan så att allt är som det ska! Haha de mest underliga saker glädjer mamman nu för tiden. Bara för några år sedan var det annat som gav glädje för mamman.




Dessa två gör hennes hjärta varmt



Agnes upptäcker mer och mer för varje dag, tänk vad mycket som händer under det första levnadsåret! Vi har varit och gungat med Agnes några gånger-och hon älskar att gunga! Hon tjuter av skratt och mamman med för den delen. Mamman försökte gunga hon med, men på nåt sätt så rymdes inte röven i gungan. Vadan detta..?Tss..måste vara gungorna som krympt..eller arslet som växt.

Sitta i sand och gräset är nåt som är spännande det med, än så länge så åker varken sand eller gräs in i munnen..peppar peppar...

Måste bara lägga in bilder som pappan tog med sina mobil idag:

   
Ser det inte bara för härligt ut?

Kommentarer
Postat av: missj

Haha, vilka underbara bilder! Hur går det förresten med husjakten?



Önskar er en mysig midsommar även om plikten kallar. Du får njuta av "kulorna" sedan istället ;)

2008-06-19 @ 21:41:33
URL: http://miss76.blogspot.com
Postat av: Heléne

Hej! Klockan är 05.08 och jag tittar in på bruden:). Vilka kort.....vi måste nog också gå till lekparken och gunga nån dag. Ha en skön midsommar....jag kommer att vara sovandes eller på jobbet. Man får tänka på lönen.//Heléne

2008-06-20 @ 05:10:06
Postat av: L I S A -kusinen u know

~~~TREVLIG MIDSOMMAR!~~~ Kom förbi när du e ledig vettja!

2008-06-20 @ 10:13:14
Postat av: Malin B

Vilken liten sötnos!!! =)

2008-06-27 @ 09:08:05
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0