9 månader idag..:-)

Lilla hjärtat har blivit 9 månader idag! Grattis stumpan! Vi alla lever och mår-badar, solar, äter,myser och har oss. Som det ska vara. I dag var det Björknäsbadet som fick besök av oss. Agnes är som ett sjöodjur i vattnet, plaskar och stojar på. En fröjd för ögat! :-)

Nu ska mamman lägga sin solvarma kropp mellan lakanen och invänta pappan John Blund. ;-)


Agnes 9 månaderTa mig till haveeeeeeeeet....

Idag.Idag, jag säger bara  IDAG har vi haft en skön dag. Vi har hela familjen, fyrbent som tvåbent varit vid havet i morfars (Agnes morfar alltså) frus stuga på Brändön. Så härligt! Agnes har badat järnet och vi andra har ätit gott och myst på i det soliga vädret.

Agnes vakna tid består numer bara av att ställa sig upp. All the time, everywhere. Jobbigt för mamman och pappan som måste hänga med i svängarna. Lilla fröken tror nämligen att hon redan kan stå och gå obehindrat,vilket innebär att hon släpper händerna. Vojvoj...än så länge landar hon själv på rumpan med hjälp av jordens dragningskraft, men skräcken är ju att hon ska ramla framåt alternativt bakåt och slå huvudet i något....huuu...

Avrundar inlägget med ett gäng bilder från i dag..

xoxo

       
Agnes in action

     
FyrbentingarnaTrams trams tramssss...

..kan vissa nätter sammanfattas som. Agnes vaknar gånger 1000 och antingen gråter,sitter upp i fotänden och grejar eller bara pratar på, helt klarvaken. Den insats som behövs av mamman och pappan är en tuttisättning. Låter så simpelt men är ack så jobbigt när det gäller gånger 1000 på en och samma natt. Ibland är nätterna helt underbara,ingen insats från mammans och pappans sida utan de kan sova som stockar heeeela natten. Ojämn arbetsfördelning kan man lugnt säga.

I går tillbringades dagen i Murjek med farmor,farfar, farmorsfar och farmorsmor. Vi åt god mat och umgicks i glada vänners lag och pappan röjde på skjutbanan inför jakten i höst. Lite nytta med nöje. Murjek i alla ära om det inte vore för alla mygg..FYY f*n vad mycket mygg, har inte stött på så många på samma ställe någongång i livet. Sitter här nu och kliar järnet over the hole body, skulle helst ligga på en spikmatta och gnugga. Som tur är lilla Agnes inte så påverkad av sin bett. Då kan mamman lugnt klia på sina så länge inte prinsessan besväras av sina. :-)

   
Prinsessan på grönbete

Vi har sån tur att vi har utplacerat barnvagnar lite här och var, ty bilen är av någon outgrundlig anledning alltid fullpackad så någon vagn skulle aldrig rymmas vid några större utflykter, utan vi behöver helt enkelt en större bil donation någon? I Murjek har vi pappans gamla vagn från början av 80 talet i brun och fin manchester! Cool måste mamman säga, skulle mer än gärna haft den här i stan.

Nu dags för frulle..och my gooood...är klockan bara 7:23....?Sovmornar...?Vad e de? ;-)

xoxo

Agnes posar i pappans gamla vrålåk

It's raining it's raining....

Blä säger mamman om sommarens väder. Hon längtar tom till hösten och vintern,allt för att slippa detta skitväder. Lilla familjen håller sig inne förutom då hundarna ska ut, vi håller till hos svärföräldrarna (farmor och farfar) för enkelhets skull då vappisen behöver ut x 10000 per dag.

   
Tv Nappa i bustagen, och th hundarna vs Herr igelkott

Livet går vidare om vi säger så. Lilla fröken Agnes har energi så det räcker till oss alla.Inte saknar man aktivitet på dagen inte..haha..:-) Ikväll blire grillning med polers och i morgon ska mamman till frissan. Nice. :-)

xoxo

   
Tungan rätt  i munnenApapapapapapaaaa....!

Säger Agnes om dagarna. Gissa om pappan är stolt och anser att detta betyder rätt och slätt "pappa" Tss...säger mamman och menar att det bara är slumpen. Sen att hon då viskar "mamamamamamaa" åt Agnes så fort pappan inte hör är en annan sak, NÅN gång måste det ju fastna...;-)


Vi har semester i detta skitväder..SUCK...Nåja livet går vidare med bebis och hundvalp vare sig det är dåligt väder eller ej.

xoxo

..please leave a message after the beep...*beeeeep*....

Mamman is working. Pappan is ledig. Agnes is. En bild säger mer än tusen ord. Håll till godo!

    
Bushunden Nappa   
Busungen Agnes

Cykeltur

I dag har vi premiärcyklat jag och Agnes. Äntligen monterade pappan-jo så är det, mamman lämnar ALLT monterande till honom därför att hon kan helt enkelt inte. Eller...jo kan inte..eller ids..eller mja..ni förstår. Han är pappan och jag är mamman-han monterar och mekar och jag inreder och bakar. Så är det. Nåja tillbaka till cykelturen: så härligt att cykla! Tyvärr höll inte Agnes med om detta de första 10 minuterna utan var mycket förnärmad över att vara fastspänd, men sedan släppte det och mamman tror iaf att hon tyckte det var ganska så mysigt.

Livet knallar på så smått. Mamman jobbar extra i dag och i morgon och pappan har dagarna fyllda av liv från både två och fyrbenta. :-) Men det går bra. Cujo (den äldre hunden och herre på täppan) talar om då och då för lillstintan med krokodilgapet vem som bestämmer. Nappa är en riktig piraya. Idag stal hon tutten ur Agnes mun-HUPPS säger vi bara. Nu gäller det att se upp så hon inte använder vasständerna på den tvåbenta!

Hare!Hunden Nappa eller en krokodil..? Same same..om ni frågar oss...

Mamman är in heaven....!

En så enkel sak. En elektrisk hushållsmaskin kan göra mamman överlycklig. Vi har fått en diskmaskin,vi har fått en DISKMASKIN. Bara en sån sak. Hyresvärden har låtit installera en (ny) diskmaskin hos oss. No more diska. FY fan vad nice!!!! Nu är det bara det där med att plocka i och ur. Men lilla Agnes hjälper ju till mer än gärna,så det blir nog en baggis... :-D

Jahaaa...en diskmaskin...SUCK..mamman sitter och ler för sig själv. Lycka i all enkelhet. Det finns några till som gör mamman lycklig. Här är en av dem:

 
Agnes nytvagad 

Agnes växer så det knakar. Hon har nu kommit på att böcker är ganska skoj. Vi har suttit och läst på eftermiddagen, eller mamman har läst och Agnes har bläddrat. Hon har haft en grinig eftermiddag, ingen aning vad som var på tok. Men efter ett bad i sin balja och välling efter det, så verkar hon ha somnat...mamman ska snart också hoppa i säng då hon ska jobba xtra åt kommunen i morgon. CU!

xoxo

Pirayan has entered the building...

Fast det har gått lugnt tillväga. Hon har mest känt av omgivningarna och alla hennes nya familjemedlemmar. Mammans usikt på resan hem från Östersund:

   
LitaTills Nappa-en schäferhund modell grå

För övrigt så har mamman och Agnes varit på badhuset idag. Dumt,mycket dumt. Dåligt väder ute och en massa turister i stan-very very bad. Kände mig som en sill i en sillburk. Not nice.Nu anropar pappan,någon har visst skitit. Och det är inte han själv....:-)


Agnes in da houseJahajaaa....

Mamman jobbar igen...har avverkat två nätter av fyra. Som vanligt fuckigt mycket på jobbet. Mamman skulle ha stegräknare på sig och den hade nog visat ERROR av alla stegen hon avverkar på en natt. Nåja,betald motion. ;-)

Agnes och pappan har åkt till stugan. Agnes är med farmor och farfar och pappan mekar i bilen. Det ska fixas och donas inför Östersundsresan till veckan. Agnes är som en orm numer...hon ska bara ställa sig upp hela tiden. I sängen är hon kors och tvärs på nätterna. Mer tänder är på G,mamman tyckte hon såg tand nr 2 kika upp i underkäken i morse...lilla hjärtat..snart bits hon också..:-D

Mamman försöker varna hunden och katterna inför vad som komma skall med en liten piraya i hemmet. Fast det verkar helt lönlöst, de bara tittar helt oförstående på mamman och undrar om de ska få någe käk. Enligt pappan så är mamman vansinnig som skämmer bort de fyrbenta med godsaker och svär och gormar att om den nya fyrbentingen ens får PROVA smaka på annat än hundmat så får mamman smisk. Nåja, vi ser väl hur det blir med den saken..hehe..

   
De fyrbenta fr vä: Cujo-en australian shepherd, Hades och Medusa- norska skogkatter 


 
Klättermajan Agnes 


Nu ska mamman ut på prommis innan det är dags för duschen och sen jobbet...

xoxo


RSS 2.0