Hm..

Verkar inte bättre än att denna påskkärring-dvs mamman-har tänkt stanna i Blåkulla. Ja eller åtminstone sitter en uppdatering JÄVLIGT långt inne.....

I'll be back! (sagt med den värsta Arnold S stämman)

xoxoBaglady numbero uno...Käck stil med hundkoppel runt halsen,morgonrock,fleecejacka och tutte,stående likt en romersk härskare på sin vagn: allas vår sessa! :-)


Terrorist numbero uno....biter på allt som har puls och allt som INTE har puls,rejsar JÄRNET i höggräs och snår..och sist men inte minst:


..terroristen fullkomligt älskar katterna! Synd bara att den förälskelse icket är besvarad...;-)

Glad påsk...nu drar vi till Polcirkelland!

Tiden går fort,påsk redan! Och så mycket snö kvar!!!JIPPEEEEEE!!! :-D Mamma-pappa-barn-familjen drar mot nordligare breddgrader över påsken för att äta gott ,pimpla,umgås och köra skojter. MYCKET populärt bland alla i familjen- tvåbenta som fyrbenta. Inskolningen av sessan fortskrider och det går bara bra, premiärvilan idag innebar stora svettattacken för mamman som hade en dotter som hoppade på madrassen,fnissade högt och flirtades med grabbarna i sällskapet. Tillslut fick mamman nog av sin egen genans och svettlukt, tog flickan under armen och styrde den japanska bilen mot Grannstaden...suck...I morgon ska sessan sova utan vare sig mamman eller pappans närvaro...sweeet loooord....Hoppas fröknarna ja jag VET-förskolelärarna har bra nerver....;-)

GLAD PÅSK!!!!!

xoxo

 
Sessan nya intresse: kraftmätning. Sessan tar i så hon spricker..
ja i alla fall så hon någongång då och då skiter ner sig


Modelejonet gör entre. First impression last! ;-)


Coola stajlen....Sessan hon kan hon! ;-)

Samtliga bilder tagna av farmodern.
AJKIIA

Är bra till mycket. Jorå,han Kamprad han vet vad han gör..titta bara:


Man kan bära barnen i påsarna...


..till och med åka i pulkbacken med de blåa påsarna...!

Ja mamman säger då det-vad vore livet utan IKEA..? ;-) Nu närmar det sig en jobbhelg för mamman och pappan. Sessan håller på att skolas in för fullt på dagis, valpen växer och frodas-livet går vidare helt enkelt.Trevlig helg! Mamman och pappan tillbringar den arbetandes, men vad gör man inte för att kunna ta en sväng till Haparanda??!

xoxo


Sally-bus 11 v


RSS 2.0