Pinsamt...

..tycker mamman att hon inte bloggat på länge...Men men..that's life ibland. Vad händer här då? Jo pappan har gått på ledigt medans mamman har börjat jobba. Tur nån håller ställningarna..!

Agnes hon växer så det knakar. Håller på att försöka krypa,det går väl sisådär. Ena benet vill liksom inte som hon vill..haha..Men fram kommer man alltid, hon drar sig fram med en vilja av järn när det är nåt hon vill komma åt-typ en katt ,hund eller nåt annat spännande...

 
Krypandes..eller nästan..

Nätterna har blivit lugnare, eller så har vi vant oss helt enkelt. Hon vänder och vrider i sängen som ett jehu och tappar tutten stup i kvarten känns det som. Ibland ligger hon likt Pippi Långstrump med huvudet ner och fötterna upp. En riktig tjorvunge..om ni frågar mamman så kommer det arvet från pappans sida..hehe..Fast enligt mormor i familjen så sov inte mamman en hel natt på 3 år.

Agnes sover bara två gånger om dagen numer, en kortare stund på förmiddagen och en längre på eftermiddagen. Jösses, minns när hon mest sov-det var tider det...;-)

         

En liten bildkavalkad på prinsessan...

Nu e d dags att hoppa i säng för mamman...go nattsi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0