Nu är vi i...

...flyttartagen...I morgon bär det av. :-) Tyvärr kommer det innebära ett internetglapp på dagar?veckor?, ty vi byter leverantör.

Vad händer annars i våra liv?Agnes springer för fullt och klättrar för fullt. Hipps vipps är vår lilla nicke nyfiken ÖVERALLT. Gungandes på ryggstödet till soffan...ståendes i lära-gå-vagnen på väg att tippa...sittande på Bobbycaren med fötterna i ratten vickandes fram och tillbaka. SUCK..vi har närt en Jackass-brutta vid vår barm...

Mamman tog med sig en av bästa vännerna till Lule-stan i går för att inhandla vinterskor åt Agnes. Mitt var det var så blev mamman dement och glömde att jäntan numer inte går att ha i möblerade rum utan att hon klättrar,springer och far. Hipps vipps så var prinsessan över hela affären,plockade ner skor från hyllorna i strereo. Sen roade hon sig med att stampa på skorna.Nice.Eller kanske inte. Agnes var in heaven och mamman in hell. Bara en sån sak att mäta foten på en unge som helst av allt springer runt i 190...Vojvoj...foten stod mamman med i handen medans resten av ungen var på väg någon annanstans..haha...Nåja vi hittade ett par vinterskor och ett par stövlar tillslut...lägg till då dessutom 20% rabatt på alla barnskor. Det var nice....att vi sen då lämnade affären i kaos var en annan historia..hihi..


Ett stycke stövel och ett stycke Kavatsko

Vi har varit på babysim-dejt också. Mamman och Agnes tillhör ett gäng som träffas åtminstone någon gång i månaden och umgås. Mycket trevligt försäkrar alla inblandade parter.


Tre gullungar...tyvärr fattades det en för dagen..

Mamman avslutar detta inlägg med en bild på dottern och hennes favvopryl over all...en sko...! Och psst....den 29e blir sessan 1 år!

/xoxo


A shoe-eating Agnes ...mmmums...
Please leave a message after the beep...*BEEEEEEEP*

Flytt,flytt och flytt. Kratta löv, kratta löv och kratta löv. Blåsor i händerna och en gåendes och klättrandes Agnes. Mamman och pappan har fullt upp ett tag framöver så att säga. :-) Lägg till då arbete emellanåt... Nåja från och med idag så äger vi huset....! I morgon börjar målaren att jobba-så om en vecka sisådär hoppas vi kunna flytta in "på rikt"...=)

Mamman will be back...
xoxo

Vad ska Agnes bli när hon blir stor..?

  

Profet kanske...?


 


 
Skoförsäljare? Like Al Bundy...?

Eller så kanske hon får fortsätta med att vara pappans lilla flicka...


Det finns många roliga saker hemma hos mamman,pappan och Agnes. Vissa saker är roligare än andra kan man säga....exempelvis mammans (och pappans) mobil, fjärrkontrollen till DVD:n eller tv:n. Hundarnas ben som verkar vara särdeles goda att suga på eller varför inte en hundsvans att rycka i? Egentligen ter det sig som om de allra roligaste saker här hemma är de saker man egentligen inte får ha.

 
Åååh..den som ändå finge leka med datorn....suck..vad är väl en bal på slottet...?

Nu är det så, att mamman och pappan har skänkt ett alldeles eget tangentbord till dottern att ha och knappra slå,stampa och suga på.Tror ni DET duger...?Hahah...icket.. :-) Undrar just vem Agnes fått sitt tjuriga humör i från...?;-) Frågar ni här hemma är ställningen 1-1 i gissning..hihi...

xoxo


Apetired...on svenglish vill say...Mamman är aptrött efter 5 nätters arbete...She'll be back så att säga.... 

xoxo.......

Höstbilder...och tillägg i meritlistan...

I dag har mamman,pappan och lilla fröken varit på brukshundklubben och tränat de fyrfota. Premiär för Agnes och fyrfoting jr. Hösten har bjudit på en riktigt finfindag. Träningen då? Haha...mja den gick väl sisådär. Fyrfoting d.ä mamman är ringrostig och jr sjövild...haha...Nåja trevligt var det.

Agnes kan lägga till några grejor till sin gedigna meritlista: "olämpliga saker att förtära". Den börjar bli lååååång nu. Tro mig! I dag kan vi lägga till:

* Royal canin juniorfoder. Snap,crackle and pop...Jajamensan,pappan hittade Agnes smaskandes direkt ur foderhinken. Nedanför stod en schäfervalp dreglandes och hoppades på att lilla fröken skulle drälla. Åtgärd: utgrävning ur munhåla och svalg.

*Massageolja med persika smak. Drucken direkt ur flaskan. Mjammi.... Mamman tyckte att dottern började lukta misstänkt gott. Jorå. Åtgärd: försök till utgrävning av munhåla och spolning med vatten i flaska.

*Tvättlapp av gult skum. MHmMmMmm... (tänk er en fleffig mörkhyad kvinna uttala dessa ord). Jojo...lilla fröken hittade minsann tvättlapparna i ett obevakat ögonblick. Åtgärd: utgrävning ur munhåla och svalg. Trots denna åtgärd plockade mamman och pappan läääänge rester ur gommen.

Kontentan av allt detta? Jo mamman och pappan är en riktiga jäklar på att gräva ut föremål och annat ur munhålor. :-) More to come, kan vi väl säga........

Avslutar denna den första i månad tio med lite höstbilder...

xoxo


Kan hundarna kan jag! Agnes på A-hindret.


Tsss...att mamman ska ha mig att gunga...Fast det är ju ganska kul...!
RSS 2.0