16

Sexton fönster, det är sexton fönster oputsade på musikant. Det vill säga att ALLA fönster är oputsade. Mamman hinner inte med så mycket annat än skolan och allt som tillhör den-storstädning hamnar lååååångt ner på listan.... Familjen som borde komma i första hand ligger numer på delad första plats, till och med ibland på andra plats. Tur pappan håller ställningarna! :-) Nog förstod mamman att det innebar jobb med att plugga men inte så här mycket...roligt är det såklart om än myckeeeeet! Mamman har varit på fältstudiedagar denna vecka, två dagar på anestesin och en dag på operation. Mamman tvingades stanna hemma med en elak virus i sin hals den andra av dagarna på operation så den får bli av nästa vecka istället. Mamman på musikant låter mer skatig än vanligt,kraxar som bara den-tur det finns så många goda theér! Perfekt att lindra en ond hals och en skatig röst med!

Sessan hon sjunger,dansar och räknar för fulla muggar! Ja räknar och räknar men har sina inlägg av siffror i rätt ordning när det räknas fingrar, tår eller dyligt. Sjunger gör hon gärna och ofta, vilket innebär att alla inblandade också sjunger ofta-kanske inte gärna. Samma visor om och om igen, favorit för denna vecka (och några veckor tillbaka) är Hajsången.

xoxo
mamman...och mamma Haj..dodododododoo...Sessan är här på väg till dagis men tog en mikropaus för sångstund,därav overall och skor i sängen...;-)


..och det kom blooooooood...sjungs av sessan med stor inlevelse...!


Förra veckans fredagsmys innebar korvgrillning och hundspårning


..även bananätning och saftdrickning...


Inspektion av liten,brun hund pågår!


Vem spårar vem?? ;-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0