Sol,sol och sol....

..både ute och inne. Mamman, hunden och sessan har tagit en riktig långprommis i dag. Mycket skönt, det ryckte i skotertummen och i skidfoten på mamman då det luktade vår ute på rikt. Snart dags att nyttja dessa två kroppdelar. Tyvärr blir det snarare bara tummen, för mamman går nuförtiden under devisen " Lat.Latare.Mamman". Jo så är det, skulle man kunna få en Oscar i lathet så skulle den tilldelas mamman. Mamman har dyrt och heligt lovat sig själv att börja röra på döfläsket och hon gjorde en rivstart på gymet och körde spinning. Det fick mammans rumpa och lår känna av i några dagar efteråt. Alla hade himla kul på jobbet åt henne,då det såg ut som om mamman gick med dubbla lårbensproteser på grund av att hon hade sån träningsvärk. Men skam den som ger sig. Mamman tror hon ska göra ett nytt försök på gymet i morgon.

Hemma har sessan avancerat som hemhjälp hemma, då hon nuförtiden inte bara dammsuger utan också dukar bordet, dammtorkar och plockar undan grejor. Snart kan mamman bli ännu latare då hon slipper ta hand om dessa uppgifter som delegerats sessan..;-) Låt mamman demonstrera sessans färdigheter:


Sådär...dags att torka vardagsrumsbordet...


Torka, torka tooooorka....än så länge allt väl...


UÄCK....DÄR rök sessans delegation över att använda disktrasan...AJAJ..

Mamman har lockats med rea både här i stan och där internet, och lyckades hitta en rolig shop som reade ut bland annat leksaker. Där fyndade mamman ett träpussel och en rolig gris som både flyger och nöffar..gissa om den blev poppis? Hunden i familjen är väl inte lika imponerad som sessan....:-)


Åååååh HEJ..sessan kastar grisen...


Sähär kul var det! Lägg märke till sushipinnarna på golvet....Mamman har tryckt en mellan lunchmeny på Sushibiten...mjammi....:-)

Nu ska mamman intaga ryggläge in da sofa...CU...!

xoxo

Kommentarer
Postat av: Teso

Vi blev förärade med en gris i julklapp. På köpet fick vi även en apa - med mantel.... =)

Undrar var de är vore kul att använda dem lite...=)

2009-02-26 @ 09:35:37
Postat av: Sofia

Den där grisen verkar ju bara för himla rolig!=)

2009-02-26 @ 10:27:22
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0