Kladdkaka...

...är gott, tycker familjen på Musikant. Lättbakat och lättätet-kan det bli bättre..? Skulle bara vara lågt GI också...;-)
Ute är det kallt, så kallt att det med lätthet blir drivis i urinblåsan om man överväger att stanna ute ett slag. Mamman har beställt varmare väder men det verkar som om leveransen uteblir. Tur att mamman har gett blanka fan i att raka benen på ett tag. Inne är det varmt, mamman och pappan eldar i kaminen så det står härliga till. Familjen smider planer för framtiden..lite renovering här..lite där..Kanske en fjällresa till våren och lite annat smått och gott. Mamman planerar för nästa IKEA resa, men det talar hon inte högt om åt pappan-då skulle han få dåndimpen. ;-) Sessan härjar på som vanligt, det är minst sagt FULLT ös på dagarna energi finns det gott..i alla fall hos mini. Mamman och pappan blir helt färdiga av hennes framfart...:-) Nu ska mamman inta ryggläge in da sofa...CU!

xoxo


Mmmmm...gott till sista slicken...Mamman lät dottern smaka från vispen...På något vis försvann pappan i detta ögonblick och återkom först när dottern var rentvagad. Han är som känslig den där pappan...;-)


..mmm...min bara MIN... Sen blev mamman snål,ingen kladdkaka för sessans del. Det räckte gott med lite kaksmet.


Sen behövde sessan duscha, undras just varför?? Sessan är icket ledsen på kortet,utan har lagt sig till med någon form av grimas. Eller så blir hon som mamman-not fotogenetic.


Nu så: nybadad och nöjd-sen väntar välling och sängen...Natti!


Kommentarer
Postat av: Elenor

Hihi sicken sötnos:P

2009-02-18 @ 22:11:00
URL: http://ellepella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0