Gooood Juuuul!

Long time, no seen. Ett uttryck som iofs känns slitet..men det har verkligen varit fullt upp hela hösten. Mammans skola har tagit mer tid än hon någonsin kunnat ana hade hon vetat detta, hade hon aldrig läst. Nu är det halvtid på studierna så efter jul stundar D-uppsats och två stycken VFU perioder. Sen ni! Då är skolan över för denna gång...

Nåja, nog tuggat om detta. Lilla Agnes har hunnit fylla 2 år och livet går vidare och om två dagar kommer tomten. :-)

Lite bilder får berätta resten:


Cool tjej (läs TROTSIG). Gissa hur många plagg en tvååring kan lyckas få på sig på samma gång? På denna bild med käcka sessan har hon nog en sisådär 6 tröjor, några trosor och 2 par kjolar. Varför bara ha en av varje, när man kan ha flera??Mamman funderar starkt på att förvara sessans kläder under takåsarna för att förhindra dessa incidenter.


Mamman och pappans försök till att få lucian i familjen att posera...kanske något att sända in till norrbottens lucia??;-)


Eller kanske den här? Med tärnljuset käckt i munnen...?


Nåja, det här var väl inte det allra värsta...Det tog väl bara sisådär en halvtimme till att få till. Pumlans forna naturliga och högst frivilliga poserande är till sin ände. Numera gäller trick och annat jävulsktyg för att få till en fin bild. Det har hon efter mamman som neverever fastnar på bild...;-)


Den 11/12 var det luciafirande på dagis, totalt 133 personer med barn och personal kom. Behöver jag säga att firandet hölls utomhus? ;-) Föräldraföreningen stod för fikat. Mycket trevligt och mycket kallt. :-) På bilden fixar mommo med lite detaljer...syns det att Reimaoverallen är under luciaklänningen? DET var kallt...brr...


Fammo, gammelfammo och gammelfaffa var ockå där.


Pappan styrde upp det hela och fick som tack deltaga i luciatåget. :-)


Ser ni pappan och sessan där i mitten? :-)

Nu närmar sig julen och för familjen på musikants del, blir det lugnt och stillsamt. Mamman den snåla, ska jobba extra natten mot julafton och helgen efter jul . (Chachiiiing...mamman räknar redan slantarna...:-))  Ha en riktigt God Jul!!! En uppdatering kommer efter jul! (mamman LOVAR)

/xoxo


Kommentarer
Postat av: Simon

God jul och gott nytt år! Rutan och Simon hälsar också!

2009-12-23 @ 22:56:21
URL: http://dudeyrsocrazy.blogg.se/
Postat av: Heléne

God jul på er......(den här mamman är också snål, jobbar hela långa helgen).

2009-12-24 @ 13:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0