Trams trams tramssss...

..kan vissa nätter sammanfattas som. Agnes vaknar gånger 1000 och antingen gråter,sitter upp i fotänden och grejar eller bara pratar på, helt klarvaken. Den insats som behövs av mamman och pappan är en tuttisättning. Låter så simpelt men är ack så jobbigt när det gäller gånger 1000 på en och samma natt. Ibland är nätterna helt underbara,ingen insats från mammans och pappans sida utan de kan sova som stockar heeeela natten. Ojämn arbetsfördelning kan man lugnt säga.

I går tillbringades dagen i Murjek med farmor,farfar, farmorsfar och farmorsmor. Vi åt god mat och umgicks i glada vänners lag och pappan röjde på skjutbanan inför jakten i höst. Lite nytta med nöje. Murjek i alla ära om det inte vore för alla mygg..FYY f*n vad mycket mygg, har inte stött på så många på samma ställe någongång i livet. Sitter här nu och kliar järnet over the hole body, skulle helst ligga på en spikmatta och gnugga. Som tur är lilla Agnes inte så påverkad av sin bett. Då kan mamman lugnt klia på sina så länge inte prinsessan besväras av sina. :-)

   
Prinsessan på grönbete

Vi har sån tur att vi har utplacerat barnvagnar lite här och var, ty bilen är av någon outgrundlig anledning alltid fullpackad så någon vagn skulle aldrig rymmas vid några större utflykter, utan vi behöver helt enkelt en större bil donation någon? I Murjek har vi pappans gamla vagn från början av 80 talet i brun och fin manchester! Cool måste mamman säga, skulle mer än gärna haft den här i stan.

Nu dags för frulle..och my gooood...är klockan bara 7:23....?Sovmornar...?Vad e de? ;-)

xoxo

Agnes posar i pappans gamla vrålåk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0