En vanlig söndag....

Här är det SNÖ,SNÖ och åter SNÖ. Har kommit minst en halv meter under helgen. Fast både mamman,pappan och lilla tösabiten uppskattar snön å det grövsta. Det för tankarna osökt till skojtertajm... Ni ser,denna familj skulle nog tyna bort på sydligare breddgrader (nu pratar vi Sverige) där det bara är slask,regn och rusk. Mamman skulle nog kunna tänka sig att bo i Karibien iofs..sol och salta bad dagarna i ända. Det finns ju faktiskt vattenskoter.;-)

 Prinsessan har kommit på att det går alldeles ypperligt att krypa i och sitta i sina leklådor. Prinsessan önskar sig nog av tomten en liten saccosäck, kanske en limegrön eller vit..?Vi får väl se vad tomten kommer med. :-)Annars är det familjen snor och förkylning. "Alla har snor i näsan" för att citera en känd  BigBrother deltagare. Nu ska vi kura i hop oss i soffan och försöka bli kuranta....
xoxo

Vi har en snorig och lite hängig tjej hemma...


..läsandes en liten bok...


Lite käckt sittandes med foten på kanten...

Kommentarer
Postat av: Tuva

Hallå bruden! Tack själv för senast, det får vi se till att göra om! Jag har massor med bra tricks jag kan visa dig, perfekt om man vill hålla sina vuxenmänniskor lagomt möra och på bra humör! ;-)

Min mamma hälsar att hon kan också tänka sig Karibien, fast just nu muttrar hon mest över isen i ume och tycker att det borde va mer snö... Minst som i Boden, säger hon.

Kram!

2008-12-15 @ 17:15:37
URL: http://t-d-a.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0