18 månaders kontroll

I dag har sessan varit på sin 18 månaders kontroll och blivit vaccinerad och synad i kanterna. Numer är Agnes 88,5 cm lång och 13,6 kg lätt, inte mycket på jorden men ganska stor för att vara bara 18 månader. Bvc sköterskan tyckte att bönan var mer en 2 åring än en 1½ åring även uvtecklingsmässigt-speciellt motoriskt. Mmm...säger mamman och pappan som mer än en gång satt hjärtat i halsgropen när sessan härjar på. Senaste grejen är hoppa jämfota-och då menar mamman överallt. Farmodern har köpt en sån finfin rutschkana som sessan bara äääälskar-men tror ni att bönan kan hålla sig till att åka på ett normalt sätt?Nehehej då-ALLT utom som man ska åka och det innefattar bland annat att hoppa jämfota ner från kanans topp till kanans botten, dock utan några synliga skador.


Ja som ni ser här: åka kana med ett gäng leksaker..normal åkning?Skulle inte tro det..


...balansen är god-TUR det...;-)
och mamman och pappans hjärtan är starka..


Åååååå HOPP...mamman försöker förhindra disaster...

Mer än 8 ord kan sessan numer också, till exempel: mamma ( mer MAMMAAAAAAA-ofta och gärna), pappa, katt (brukar följas med en jakt på liten katt), vovve (se föregående), titta, där, tutte (låter mer som uuuutteee),hej (hejhej-åt allt och alla), oj (med utropstecken bakom: OJ!!!!), wow och nej ( mer som NÄEÄÄ-med efterföljande huvudskakning och läggande huvudet på sne, används också ofta och gärna). Sen kommer vi till det multifunktionella ordet ba, som kan betyda bada,blomma,bajs(a) eller namnet Nappa (som i schäferns namn). Myyycket gångbart ord tycker sessan..! ;-)

 Ha det bra!

xoxo

Älskade bönan, 18 månader.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Det var i Trångfors, Vitmossevägen 25. Men nu har vi lagt ner det då det helt plötsligt blev fler budgivare! Man skulle kunna tro att vi är från Småland ;-)

2009-05-07 @ 23:06:54
URL: http://nogg.se/axelhallqvist
Postat av: Sofie

Men Tack! i alla fall :-)

2009-05-07 @ 23:08:28
Postat av: Christel

Snyggfian!!! Begåvad som få, så klart! Eller... lik mor iaf... för, inte ?? Näää! Klok som mor, solklart!! ;)

2009-05-09 @ 15:17:20
URL: http://t-d-a.blogspot.com
Postat av: Anonym

NU vill vi ha uppdatering om lilla ODJURET;)

2009-05-10 @ 20:38:01
Postat av: Sofie

Hehe, ja jag var faktiskt sugen på Musikantvägen 41(?) men innan jag han övertyga Christer så var det sålt. Men Boden är ju inte så stort att man inte kan umgås ändå!

2009-05-12 @ 08:17:39
URL: http://nogg.se/axelhallqvist
Postat av: Lisa-kusinen på landet

Tja, hörde av mamma att du e sjukskriven och tänkte bara höra hur det är?.........själv är jag sj skr på 25% pga foglossning och att lillan blockerar aortan när jag sover...hej å hå.....tur att den sista tiden går fort:)))hör av dej!!

2009-05-13 @ 21:14:35
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0