Så hemskt dålig...

..jag är på att blogga just nu. *Skäms* Nåja, de e mycke nu...;-) Mamman har varit på klädparty i veckan och shoppat loss. Himla många fina kläder blev det och så sms:ade snälla svärmor att hon gav ett bidrag-inte dumt alls.

Agnes tjorvar i vanlig ordning på nätterna. Fattar nada. Provat det mesta, men inget hjälper..suck..måste inse att det är en fas och som "det ska vara" med bebisar. Mamman och pappan är bara så bortskämda med att ha en tjej som brukar sova natten lång utan avbrott. Nåja det blir väl bra om en sisådär 18 år eller så.

Vi är i husbranschen och det är stressande.Husvisningar, budgivningar och besvikelser..*suckar* Dessutom är vi lite oense om område. Men men..veckan som kommer är fylld av visningar kanske det är NÅT som faller oss i smaken.

Nu tebax till Eurovision...är inget fan av detta spektakel, men måste ju se hur det går för allas vår Charlotte..!

 
Mamman strax före Agnes tittade ut


Working class herooo..

Det är mamman nu.Hon går sin andra och sista natt för denna gång.Agnes och pappan har hållit sig borta idag då mamman sovit, men kom hem lagomt till en nyvaken och kramsjuk mamma.. :-)

Mamman är även tradera beroende..eller kanske man kan säga periodare..Mer om det senare..Dags för duschen och sen jobbet..!

image32
Håll till godo!En tremånaders bild på prinsessan!

Jojomensan..

...natten i natt har varit precis som vanligt..jag menar som det brukar, ja ni förstår. Prinsessan har sovit som en sten,bara behövt pilla dit nappen nångång på morgonkvisten. Så numera är mamman pigg och utvilad ,nja nåt åt det hållet. . Agnes har då varit på ett gott humör hela dagen lång, men vill gärna att mamman och pappan då och då ska stå för underhållningen. Vilket vi såklart gör..bebiskratt är en lisa för själen..:-)


Det bästa på nallen är etiketten

Dagen har flutit på bara, vi har myst på. Tog en långprommis i det härliga vädret med hunden. Agnes har upptäckt majskrokar-vikket bra påhitt! Wee..kan kalla det "hålla käften krok" om man vill. Helt fantastiskt vid middagstid så mamman och pappan kan äta i lugn och ro medan Agnes smaskar på dessa krokar. Kladdigt?Javisst...:-)

   
Majskrokar..mmmmm

I natt jobbar pappan och Agnes sover hos farmor och farfar, mamman går på i morgonnatt och behöver sova ut på morgonen. Ska hämta hem prinsessan vid lunchtid i morrn. Agnes har sån tur (och vi med) att ha farmor och farfar så nära och så underbara. Vi är så evigt tacksamma!!

Nu ska mamman ta lite kladdkaka, inta soffan i vågrätt läge och slå på desperata hemmafruar på DVD och bara myyyysa...Ja, och känna mig lite ensam såklart då ingen är hemma...Najti!

XOXO

Lördag hela veckan...

Idag har mormor och plastmorfar varit på besök, vi har ätit ugnsstekt sik med hemlagad potatismos-MUMS..fast prinsessan åt oxkött med grönsaker. Natten mot idag har varit likadan som föregående, vi har varit uppe 456 ggr känns det som och kände oss sådär lagomt utvilad på morgonen..SUCK. Kul, nej så lagomt heller..men vad göra?Kanske tänder på G?Tycker Agnes varit gnälligare de sista dagarna även på dagarna..inget som passat riktigt. Om hon ändå kunde berätta var skon klämmer? Nån som har något förslag?

Fina klänningar har hon fått av farmor och mormor, nu får det snart bli sommar..

 


Nu är tjejen i badet med pappan, sen är det vällning och god natt..hoppas vi...På en god natt menar jag...;-)

 
Badtajm

Trött..tröttare..mamman...

Vilken stökig natt Agnes har haft. Vaknat säkert en miljon gånger och fått peta in tutten, bre om henne eller lägga över snuttefilten. Agnes själv har varit på ett strålande humör. Fattar nada. Nåja,hon är ju en bebis så det kan ju bero på en hel massa saker. Men se pigg är inte mamman...typiskt också att det var en natt då pappan i fråga jobbade. Nåja, nu en stärkande kopp java så ska vi se att mamman är på benen.

image21

Heldag i Paltstan

I dag tog jag och Agnes en heldag i Paltstan hos kompisen H och hennes lilla E som är 7 v yngre än Agnes. Vi hade en trevlig dag med lite lättare shopping och lunch på stan. Piteå är vekligen en nice stad, många mysiga affärer och lovely shopping. Fast det är klart, hade ju varit kul med mer pengar i börsen...Dagens inköp:
Agnes har kommit in i någon spökålder, en del människor är bara FÖR läskiga..Hujja..Stackars U ( pappa åt E och tillika H s sambo) kom hem från jobbet och fick Agnes att grina högt av förskräckelse..haha..Fjantgumman.. Nåja, det ligger ju i hennes ålder att bli fånig inför främmande.

Vad händer annars i Agnes liv? Jo hon har börjat dra sig fram längs golvet baklänges, men hon ställer sig inte på knä ännu utan bara puttar på med händerna liggandes på mage. Hon har börjat med en massa lustiga ljud och läten, och skrattar högt när vi tar en dans med henne runt i lägenheten. Killig är hon som bara den, mysigt att borra in näsan i henne mulliga mage. :-)

Nåja..nog skrivet för idag.Mamman är trött och ska joina Agnes att språka med John B Lund. Bye!

 

Lilla E-som en karamell!


 

Agnes herself


 

Dagen i dag...

Vi har haft dejt med bebisar och mammor från babysimgruppen på badhuset där vi badat och ätit lunch. Mycket trevligt måste jag säga. Agnes sov som klubbad i 2 timmar efteråt.Agnes i dykartagen på babysimmet


Sen har vi varit på 2 husvisningar och spanat..SUCK, vi kommer aldrig hitta oss ett hus...Är det inte det ena så är de det andra...Nåja, tillslut så kommer väl vårt hus. Vi har lånat en bil på prov från volvo, en V70. Vilken dröm att köra! Fy, min bil känns uråldrig om man jämför. Får väl se, kanske det blir en bil i alla fall. Måste fråga Agnes vad hon tyckte. ;-)


Agnes redo att prova bil

I kväll har Agnes varit på ett strålande humör, allt FÖR strålande..haha...Hon var en stökig och sjungande prinsessa som jag bäddade ner efter vällningen. Hon låg och lekte med fötterna och trallade på ett bra tag innan hon ämnade slappna av så pass att hon kunde blunda. Tillslut efter mycket tjorv så somnade hon. I morgon ska vi på nya äventyr till min kompis H och hennes lilla tjej E. :-)


6 månader går fort...

Alldeles FÖR fort..Förstår inte var tiden tar vägen, vår lilla tjej är numer ett racing monster i sin gåstol. Hundar, katter, mammans och pappans tår får vika hädan för den lilla som i full karriär kommer farande..*s* Hon sover gott om nätterna med undantaget för någon isättning av napp då och då. Vi är bortskämda med en snäll tjej, hur ska vi  någongång tordas skaffa ett syskon? ;-)


Nyfödd

Dags att blogga?

Ja kanske det börjar vara dags att blogga om lilla Agnes och hennes värld. Det var en gång en kulen morgon i oktober, närmare bestämt den 29e oktober 2007, då föddes en liten Agnes på ett sjukhus i det nordligaste av Sverige. Det är om henne denna blogg ska handla om! Välkomna!

 

RSS 2.0