Pingsthelgen

Äntligen,febern och snuvan är så gott som utsopade ur det röda huset på Musikant. Inte en dag försent-man kan lugnt påstå att alla inblandade parter var mer en lovligt less på att vara sjuka. Uppdateringarna av bloggen har icket duggat tätt kan mamman intyga-däremot så kan mamman åtminstone försöka lova bot och bättring på detta. Samtidigt i en annan del av cyberrymden håller mamman på att snickra till en hemsida för de fyrbenta i familjen. Ja förutom allt annat smått och gott som är i görningen.  Varför kan inte dygnet ha några fler timmar??

Helgen som varit, tillbringades i Lappland för mamman,dottern och två av de fyrbenta del, hos mormodern. Pappan han höll ställningarna på sitt jobb han. Vädret har varit mycket skönt, termometern visade på + 29,5 grader i går-TUR att det blåste annars hade nog en och annat smält bort i värmen. Mamman klagar dock ICKET... :-) MER sånt tack!!


Sessan på grönbete i Lappland. verkar som om solhatten är ett nummer för stor.....


Hjälper mormor med blommorna. Kan tilläggas att klänningen som sessan har på sig är drygt 35 år.
Ja eller 25 menar mamman-precis lika gammal som henne själv ;-).


Blev lite gott fikande i det gröna under helgen.


Sessan glad som en lärka, åkandes på farbror Dicks fyrhjuling.


Grus,grus och grus. I munnen (ajabaja!!), lastat på leksaksbil och i hinken. Ja och har sessan kläder med fickor så kan ni alla gissa vart mamman kan hitta grus? Tänk att grus kan vara så fantastiskt trevligt..


Blås mer bubblor mamma!! Kan inflikas här att även de fyrbenta uppskattade bubblorna. De jagade bubblorna i all oändlighet, tillsammans då med den lilla tvåbenta.


OOOOOOOooo...skon klämmer! Sessan är verkligen en sessa. Speciellt den på ärten. Dessutom verkar det som om hon ärvt det i dubbel uppsättning.Farbror Peter och Mormor Gunvor ska känna sig skyldiga...;-))
Inte en skrynkla eller obehag, för då protesterar bönan högljudd.

Pingsthelgen har även inneburit lite bus för de fyrbenta. De har roat sig glatt med att bada i sjön och tagit långa promenader. För rättvisans skull kommer lite bilder på pälsdjuren med.


Sally spanar på Nappa. Komsi, komsi!


Haha! NU tar jag dig!


Tssss...Nappa bara skakar till lite så flyger liten kelpietjej som en vante. För att citera husse: "Så är det att ha en driftstark hund". In my ass-säger mamman då. ;-)


Jaha-då får jag väl ta en egen pinne dårå...


Tjohooooo-livet alltid på topp som liten kelpie!


Finaste lopphögarna in town! Nappa dryga 1 år och Sally snart 5 månader. :-)

xoxo
/mammanKommentarer
Postat av: Heléne

25 år.....hm.....och jag är bara 17:). Puss

2009-06-01 @ 22:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0