Santa has left the building...

Yes! I dag har mamman tillsammans med Agnes städat bort julen. Nu rustar mamman för vårens ankomst-kanske optimistiskt men men,den kommer snart ska ni se! Agnes var mer än hjälpsam med att plocka bort tomtar och annat krafs som hör julen till,synd bara att sessan är lite väl hårdhänt med grejorna. Hon hade lätt utan mammans ingripande kunnat döda både en och två tomtar. Ta bara tomten som står hos farmor-den stackarn, hans luva hinner aldrig torka mellan varven som de sessan snyter sig i den, för det gör hon varje gång hon besöker farmor. Sen får han stå ut med att bli buren i håret av en ivrig 1 åring. Dock avslöjade farmor att både pappan och farbror har härdat tomten genom åren-och det känns tryggt-då kanske han härdar några år till.

Annars kan mamman tipsa om ett ypperligt grönjävulskt irriterande sätt att tillbringa en söndag eftermiddag på- på jourcentralen. Jorå, mamman satt där och häckade i 3 timmar tillsammans med 5674 andra förkylda och gud-vet-vad-för-åkommor i söndags. Mammans hosta behöver nämligen tämjas nattetid så alla får sova i det lilla huset på musikant. Tillslut fick hon då sitt recept på hostmedicinen, så nu sover de alla så sött om natten i det röda huset. Sicken tur!

Prinsessan härjar på som vanligt, hon har kommit på några nya stunttrix och denna gång på sin ädle springare gunghästen.


Tjohoo vad det går!


Jahapp...såklart ska ju sessan stå på hästen...


Här griper dock mamman in och hindrar dottern från att ställa sig upp och ramla platt fall i backen,så några riktiga stunttrix får ni inte se på bild denna gång...:-)


Jajajaaa...jag sitter väl ner då!


Tssss....jag kliver ner igen...Aldrig får man göra något skoj!


Mamman och pappans bustjej!

Titta på tv intresserar icket sessan. Hon kan se en halv minut för att sedan lämna platsen springandes i full fart. Mamman hade önskat i sitt inre att dottern åtminstone kunde sitta en liiiiiten stund och ta det lugnt-men icket. Dock gillar hon att titta på internet och videor på youtube. Mamman och pappan roar sig kungligt med att hitta igen filmsnuttar på Moraträsk, Pingu,Svampbob och Pippi Långstrump. Lite roar de små, men även de stora. ;-)


Oj va spännande! Pippi Longstocking! In english! Waooow!

Nu var det slut för denna gång. Mamman ska titta djupt ner i flaskan med hostmedicin och sedan ta pappan med sig och krypa ner mellan lakanen. Najti najti, på återseende!

xoxo

Kommentarer
Postat av: missj

Du skriver både roligt och bra! tummen upp

...och god fortsättning!

2009-01-05 @ 22:54:20
URL: http://miss76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0