Recept på en trevlig eftermiddag

Håll tillgodo med ett recept på en trevlig eftermiddag: tag ett par vänner från paltstan,lägg till en badhus med minst två rutschkanor och vars namn slutar på "poolen" och toppa allt detta med pizza. Sådärja,låt jäsa i några timmar och sen njut! Efteråt rekommenderas sängläge då tillståndet kan liknas vid paltschwimmen.

Jo så är det. Mamma-pappa-barn familjen har haft besök av familjen E som bor i Paltstan. Eftermiddagen tillbringades på Nordpoolen plaskandes och plumsandes och efter det blev det hämtpizza på Musikant. Så nu sitter mamman och pappan här halvdöda men dock rena och mätta. Sessan sover sedan en timme tillbaka efter att ha varit i sitt esse hela eftermiddagen och kvällen. Minsta tvåbenta i E familjen (det finns en ännu mindre, fast den är fyrbent) och Agnes är nästan jämngamla, och i dag Agnes har lärt henne alla tricks hon kan nåja,det går väl ganska fort såsom "slå hårt med träklossar på vardagsrumsbordet", "bära mammans ljuslyktor med tända ljus i", "stjäla frjärrkontrollen" eller varför inte klassikern "skvätta med vattenflasken så hela köket blir blött". Mamman håller tummarna att lilla E blundade för polarens alla trix. ;-)

Ett annat finurligt trix Agnes höll på med i dag var "bära liten E", kolla här:


Se upp-här kommer jag!


Ååååh HEJ....Det ska gå!


Även storasystrarna E var med,Agnes var mycket nöjd över att få sitta mellan de stora tjejerna.

Annars var de det gamla vanliga på badhuset,Agnes överallt och mamman och pappan bakom. När vi kom hem från poolen så hade farmor överraskat med ett par foppatofflor hängandes på dörren, gissa någon som blev lyrisk och genast skulle ta på sig dem..? När familjens vänner åkt hem avrundades kvällen på sedvanligt sätt: skoprovning. Sen väntade vällningflaskan och sängen för sessan.


Fortfarande med en foppatoffla på sig skulle sessan prompt ta på sig mammans skor


Tjo vad det går!


Bäst att sätta sig ner....

Nu dags för en kopp the innan det är dags att krypa i säng.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Heléne

Tack för idag, Ellen var helt otroligt nog vaken hela vägen hem i bilen. Så det var bara gröt och välling och sängen för henne. Köp ett gym till Agnes så klarar hon snart viktklassen liten Ellen;).

2009-01-03 @ 22:29:19
Postat av: Jenny W

Åh, vad du är ambitiös bloggar och lägger upp bilder. Sånt här tänker jag alltid att man ska göra, men att få tummen ur är en annan sak!

2009-01-04 @ 20:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0