2009!

Nytt år,nya tider! Ja eller så åtminstone framtider. Mamman och pappan var ena riktiga torrbollar som hade platsat i vilken husvagn som helst för att dra åt sig fukt, se de somnade FÖRE tolvslaget. Mamman tog sig en funderare och det har ju inte hänt sedan hon var en snorig unge i blöja. Inte ens av för mycket av procenthaltiga drycker har gjort att mamman någongång sovit över tolvslaget. Nåja, nytt år blev det i alla fall. Mamman har till sitt försvar att säga att inte är hon kurant inte, den förb**'#¤%% förkylningen härjar i kroppen ännu. Vad pappan har till sitt försvar,det vet inte mamman. För att det ska låta guuuullligt så kan mamman ju skriva att det var för att kramas med mamman, men då var det lite inklätt med blommor och blader-ty han somnade först. :-)

Sessan då? Hon har haft en nyår, fylld med aktiviteter uppe i Murjek med mamman,pappan,farmor,farfar,gammelfarmor och gammelfarfar. Hon har åkt skoter med farfar,åkt bob, sparkat, rally-åkt pulka och allmänt sprungit runt i snön. Den tösen ger sin omgivning myyycket med motion. ;-)


Sessan på skojtern, farfar hade klivit av sedan länge-sessan fick man bända av-hon skulle inte av i första taget!


Agnes på bob:en. Det där med att hålla i sig verkar vara för veklingar tänkte sessan till följd att hon trillade av och bet sig i tungan.


Mamman sparkar och dottern åker.


Sessan sparkar,mamman åker icket.


Agnes med hunden Nappa och farmor och farfars hund Zacko i bakgrunden. Det var ingen härlig nyårsafton-det blåste knivar.


Sessan på språng...


Mamman och pappan har dålig inkallning på dottern. De har bättre pli på hundarna. Mamman är heeeelt övettygad att om dottern varit hund hade hund varit av rasen terrier-envis och ettrig! ;-)


Såhär såg mamma-pappa-barnfamiljens nyår ut. Inga partypics,inga skandaler-nada. Bara fullt med mat och annat som förnöjer tillvaron. :-)

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0