Hm....

Jaha.Vad ska mamman skriva om i dag då? Mammans hjärna känns helt utblåst i kväll,ty hon har suttit och mekat med lönekriteriepapper som chefen givit henne. På något konstigt vänster ska mamman betygsätta sig själv och sedan sammanstråla med chefen som också betygsatt mamman, efter det ska de tillsammans på något vis komma överrens om mammans betyg och utifrån detta spektakel ska mamman få sin nya lön. Eller komma överrens och komma överrens...det är visst chiiifens bedömning som gäller till sist och syvende. Flummigt...?Det är bara förnamnet....SUCK. DUBBELSUCK. Mamman får väl några ynka korvören i lönehöjning, kanske det räcker till några värmeljus på AJKIIIA-alltid något! ;-)

Här är det någon envis förkylning som häckar, sessan är snuvig och hängig och mamman mest snuvig. Pappan är dock frisk som en nötkärna och skrockar lite hånfullt om veka människor i hans närhet...;-)

Nåväl, nu ska mamman återgå til sitt lönepapper. Håll tummarna för mamman i morgon på lönesamtalet..!
xoxo


Sessan i busartagen med pappan...


..och tänk för ungefär 1 år sedan såg sessan ut såhär...
Kommentarer
Postat av: Teso

Gör ett gästspel på ortopeden. Men jag avstår helst från att jobba ordentligt där. Jag har ju fortfarande lite mammadagar kvar. Jippi!

2009-02-03 @ 23:22:05
URL: http://kloksmart.blogg.se/
Postat av: Sofia

Skön min och frisyr när hon chillar i bumbon;D

2009-02-10 @ 15:41:34
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0