Höstbilder...och tillägg i meritlistan...

I dag har mamman,pappan och lilla fröken varit på brukshundklubben och tränat de fyrfota. Premiär för Agnes och fyrfoting jr. Hösten har bjudit på en riktigt finfindag. Träningen då? Haha...mja den gick väl sisådär. Fyrfoting d.ä mamman är ringrostig och jr sjövild...haha...Nåja trevligt var det.

Agnes kan lägga till några grejor till sin gedigna meritlista: "olämpliga saker att förtära". Den börjar bli lååååång nu. Tro mig! I dag kan vi lägga till:

* Royal canin juniorfoder. Snap,crackle and pop...Jajamensan,pappan hittade Agnes smaskandes direkt ur foderhinken. Nedanför stod en schäfervalp dreglandes och hoppades på att lilla fröken skulle drälla. Åtgärd: utgrävning ur munhåla och svalg.

*Massageolja med persika smak. Drucken direkt ur flaskan. Mjammi.... Mamman tyckte att dottern började lukta misstänkt gott. Jorå. Åtgärd: försök till utgrävning av munhåla och spolning med vatten i flaska.

*Tvättlapp av gult skum. MHmMmMmm... (tänk er en fleffig mörkhyad kvinna uttala dessa ord). Jojo...lilla fröken hittade minsann tvättlapparna i ett obevakat ögonblick. Åtgärd: utgrävning ur munhåla och svalg. Trots denna åtgärd plockade mamman och pappan läääänge rester ur gommen.

Kontentan av allt detta? Jo mamman och pappan är en riktiga jäklar på att gräva ut föremål och annat ur munhålor. :-) More to come, kan vi väl säga........

Avslutar denna den första i månad tio med lite höstbilder...

xoxo


Kan hundarna kan jag! Agnes på A-hindret.


Tsss...att mamman ska ha mig att gunga...Fast det är ju ganska kul...!
Kommentarer
Postat av: Heléne

Agnes agility:). Hehehe

2008-10-02 @ 08:53:02
Postat av: Elenor

Hallå!

Vilka fina bilder på lillan:P Måste fråga vad ni har för overall till henne? Letar som ett tok till Liv men vet inte vad jag vill ha riktigt.Jo jag är mamma på heltid. Det rings fr jobbet ibland om jag vill jobba extra men det är ju lite svårt då min sambo jobbar. Kan ju bara jobbar helger isf. Funderar väl på att kanske börja jobba lite i jan. och E ska vara pappaledig. Bara en fundering än så länge så vi får se:P Tänkte väl sikta på att sätta Liv på dagis nästa höst...Ha en bra dag

Kram E

2008-10-02 @ 11:49:32
URL: http://ellepella.blogg.se/
Postat av: L I S A -kusinen u know

Minns när Signe var liten.......hon åt svamp som en tok! Vi fick alltid skynda oss ur bilen i stugan för att hinna kratta bort alla svampar innan hon åt upp dem:) Jag höll på att få en direktlinje till giftinformationen där ett tag:) hon åt ALLT....det är kanske därför hon äter typ ingenting nu?

Ha en fin helg, förresten!

2008-10-04 @ 10:02:32
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/
Postat av: L I S A -kusinen u know

Ska till Piteå, inte S-byn. Vet inte än vad de faktiskt ska göra. Efter röntgen tar urologen ställning till vad som händer......skjuta får de, men inte peta! Då får de hellre operera!

2008-10-05 @ 06:48:44
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0