Jojomensan..

...natten i natt har varit precis som vanligt..jag menar som det brukar, ja ni förstår. Prinsessan har sovit som en sten,bara behövt pilla dit nappen nångång på morgonkvisten. Så numera är mamman pigg och utvilad ,nja nåt åt det hållet. . Agnes har då varit på ett gott humör hela dagen lång, men vill gärna att mamman och pappan då och då ska stå för underhållningen. Vilket vi såklart gör..bebiskratt är en lisa för själen..:-)


Det bästa på nallen är etiketten

Dagen har flutit på bara, vi har myst på. Tog en långprommis i det härliga vädret med hunden. Agnes har upptäckt majskrokar-vikket bra påhitt! Wee..kan kalla det "hålla käften krok" om man vill. Helt fantastiskt vid middagstid så mamman och pappan kan äta i lugn och ro medan Agnes smaskar på dessa krokar. Kladdigt?Javisst...:-)

   
Majskrokar..mmmmm

I natt jobbar pappan och Agnes sover hos farmor och farfar, mamman går på i morgonnatt och behöver sova ut på morgonen. Ska hämta hem prinsessan vid lunchtid i morrn. Agnes har sån tur (och vi med) att ha farmor och farfar så nära och så underbara. Vi är så evigt tacksamma!!

Nu ska mamman ta lite kladdkaka, inta soffan i vågrätt läge och slå på desperata hemmafruar på DVD och bara myyyysa...Ja, och känna mig lite ensam såklart då ingen är hemma...Najti!

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0