Presentation: De 4benta.

I mammansfamilj bor utöver de 2benta även ett gäng 4benta. Detta inlägg blir en liten presentation av dessa ludna,härliga varelser som berikar livet med mer än bara hår. :-)

Mamman börjar i kronologiskordning där äldst går först:
Cujo-eller Codjooo-som en kär vän kallar honom.


En australian shepherd på snart 9 år. Han har hängt med mamman på all tänkbar aktivitet såsom vallning,lydnad,bruks,agility,viltspår-ja you name it. Numer är han bäst på grenen "lukta tikpink och se vem som skummar mest om munnen".


Vissa pappan tycker inte att denna hund är direkt manlig,kan bero på att hans skall låter "viff" . Detta bringade ett lätt fnissande hos domaren som dömde just "skall" på tävling.


Näst på tur är katten Hades, en äkta skogskatt med blått blod i ådrorna. Han går omkring stolt här hemma med titeln "Europachampion".


Ja denna bild står det Avalon på-så heter den gode Hades i sin stamtavla. Denna eminenta herre är nuförtiden utan sina två pumlor. På den gamla goda tiden kom det långväga damer för parning,något som han inte var så intresserad av...


Numera går han här för det mesta och luktar äter på blommorna. Jo förresten, han kan roa sig med att nu som kastrat ha en och annan vänslingsstund med familjens honkatt mercyfuck, som mamman kallar det. Han offrar sig för laget liksom. Det är så dags nu! Mamman fnyser.


Här är familjens dam ut i klospetsarna-Meduza! Även hon ett äkta stycke skogkatt.


Här var hon dock en busig kattunge..mamman hittade inga bra bilder på fröken som vuxen. *skäms*


Här har hon fotograferats av en riktig fotograf. Denna fröken har dock kommit ur sin gamla form precis som mamman då och har numer både hängtissar och hängbuk.


Sist men absolut inte minst är schäfern Nappa som kom till oss med buller och bång i somras.


Husse har stora planer för denna tjej. Det kanske får mamman att hänga på och återuppta sitt intresse med hundträning? :-)


Nu är det jobbiga dagar för alla inblandade.Lilla Nappa har blivit stor och har börjat löpa. Gammelhund Cujo ser i kors och lillahund Nappa fjantar på värre än vanligt. :-)


Hundpolers


Agnes och Nappa-som ler och långhalm...

Nu ska mamman krypa ner under filten igen..Måste kurera sig inför jul. Pappan sover och fina fröken har söndagskul med farmor och farfar.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Heléne

Du vet dom där pengarna som vi pratade om.....kollade kontot idag 25000 bidde det....ja jävlar. Det räcker då till en semester. Kan du maila bilderna du tog i fredags när ni var här? Dom var så fina. Puss

2008-12-22 @ 22:12:45
URL: http://marmeladflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0