Jul,jul strålande juuuul...

Tänka sig, julstress-vad e de? Mamman känner ingen alls. Pappan ingen alls. Agnes-stress..?Går det att äta? Mamman åkte till Storheden i dag för att spana lite, inte ens DÅ blev hon stressad. Fast alla andra for fram som vettvilliga och mamman undrade mer än en gång vars folk fått sitt körkort i från...hon höll på att bli prejad av vägen i rondellen av en BMW som PROMPT skulle in i rondellen fastän mamman redan var där..nåja..Hem kom mamman och Agnes,helskinnade. Nu håller vi oss borta därifrån. Tills mellandagsrean...;-)

Hm...vad ska mamman hitta för bilder i dag då?Kanske några från en av våra babysimträffar??Ok..så gör vi. Vi är ett glatt gäng som träffas nu och då med våra barn och badar,fikar eller bara umgås. Vi har snart dejtat i ett helt år, februari tror jag visst vi babysimmade första gången. Sanslöst vad tiden går fort när man har roligt!


Ok.Då kör vi.


Alfred och Egon..i bakgrunden Egons mamma med Liam och Line


Line kollar bokHörrö..va gör du? Agnes ser skeptisk ut...:-)


Nåja..jag står väl här då..


Egon och Agnes i fartenAgnes rattar och Alfred sitter på golvet,tur det inte var om sisådär 15 år och Alfred rattade Agnes..hehe.DÅ hade även pappan synts i bild kan mamman intyga. Fast pappan har sagt att när dottern fyller 12 år ska de emigrera till Murjek där inga pojkar bor och där-för att citera pappan-"kan hon göra uppror HUR mycket hon vill,hon tar sig ändå ingenstans". ;-)

Dessa bilder är från vårat adventsfika i Brännberg hos Alfred. Vi åt taco's till lunch och fikade MASSOR. Mamman svär än i dag över att hon ingen matback hade med sig. SÅ gott var det.

Nu ska mamman slå in lite klappar,ty DET är inte klart...

xoxoKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0