Sunkiga familjen

God morgon! I dag har familjen mamma-pappa-barn kvalificerat in sig till SKÖN= Sunk Klubben Övre Norrland. Med -23 grader ute så ids ingen i huset ha på sig annat än sunkiga saker som kalsonger och tjockstrumpor. Mamman och pappan glider runt och bara myser på inne med eld i kaminen och nyäten frukost i magen. Sessan vaknade först halv nio på morgonen, så det blev en riktig sovmorgon. :-)

Dagens oufit:


Sunk på rikt. Lägg märke till de härliga knän som bildats på mammans mjukbyxor. Najs. Varma och sköna strumpor som sitter som smäck på en kall fot. Mamman besparade er en helkroppsbild, hon tänkte på erat välmående såhär inför helgen.


Pappans outfit. Pappan trodde han skulle slippa undan genom att gömma sig bakom ett par jeans,men icket. ;-) Ni ser även tydligt sunken här, ett par marinblåa kalsonger med tubsockar ovanpå. Till och med hunden ser lidande ut ;-)

Detta blev ett TOTALT menigslöst inlägg, men ni får hålla till godo ty detta är vad som bjuds denna fredag. I helgen ska familjen upp till polcirkelland och köra skojter. På återseende! Trevlig helg!

xoxo

Kommentarer
Postat av: Umeborna

Passande klädsel inför nästa helg! :-)

2009-01-16 @ 13:11:05
Postat av: Jenny o Lilja

Du har rätt. Hittade massor jag vill ha till Liljas rum på den sidan. Men först och främst ska dörren smyckas med hennes namn! Trevlig helg!

2009-01-16 @ 16:24:30
URL: http://zantoria.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du har fått en award på min blogg:)

Skicka den vidare om du vill eller strunt samma och ta bara åt dig äran;)För att jag gillar din mammablogg:)

2009-01-18 @ 16:57:00
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Teso

Näst efter tjocksockor är långkalsonger det absolut bästa plagget som finns! =)

2009-01-19 @ 21:37:59
URL: http://kloksmart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0