Mamman spekulerar....

Då mamman lider av bloggtorka har hon verkligen funderat och funderat vad i hela friden dagens inlägg ska handla om. Mamman beslöt sig för att glida runt lite bland andra bloggare för att hämta in lite inspiration och då hon fastnade vid Bimbo Bellas, förlåt Blondin Bellas blogg och Stina Leete Snygg, jaha förlåt Stina Lees blogg. Varför inte? tänkte mamman,kan de så kan väl jag-så håll till godo:

Dagens outfit:


Agnes iförd dagens outfit.


Lägg märke till de käckt uppdragna strumporna, pappan ville inte att det skulle glipa.


Klänning från Villervalla, tights från Linus & Lotta, strumpor från Lindex, scarf från Kidsen och skor från Dollarstore.

Sådärja, då var det avklarat. Hoppas ni förstod ironin i det hela. Mamman kan inte låta bli att läsa dessa bloggares liv och leverne, men förundras över den ytlighet som finns. Suck. Nåja, men mamman kör på samma tema-allt för att vara lite käckt med i tiden ;-)

Annars då? Jo mamman fryser, det är myggfritt for real ute. Men pappan han eldar så inne kan vi vara i bara mässingen om vi vill. Nu dags för en kopp java! På återseende!

Besos y abrasos

Här hade mamman tänkt lägga in bilder på sessan i bara mässingen provandes pappans stövlar, men ändrade sig när hon kom att tänka på att det finns pedofiler där ute...Så håll till godo med pappan halvsovandes vid tv:n, dock inte i bara mässingen utan iförd sina skojterbyxor:


Kommentarer
Postat av: Jenny o Lilja

Hej. Har sökt mig förgäves efter bokstäverna från polkadot som Agnes har.. Finns dom att hitta på webben? Jag hittar ingen återförsäljare på internet. Hjälp!

Kram

2009-01-15 @ 21:30:09
URL: http://zantoria.blogg.se/
Postat av: jonna

heeh, tack:)



2009-01-15 @ 21:53:45
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Heléne

Det är det man ska göra....modeblogga. Det kanske man ska prova, tror jag satsar på hund mode....haha. Svea i svart matchande tikskydd...se vad fint det smälter ihop med hennes svarta päls. HAHAHA

2009-01-15 @ 23:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0