Vi är med hus...

Så ofattbart härligt! Det är bara 1 ½ månad kvar till flytt....nedräkning pågår... Vi har hittat vårt hus...Visst det är inte som vi vill ha det i tapet eller färgväg inne,men huset har ett efterhållet yttre och alla de tråkiga sakerna (dränera...fixa fasaden..byta rasskydd...lägga plast under grunden..etc..)  är gjorda samt att det är två renoverade badrum och hyfsat fräscha vitvaror. Lägg till då en tomt på nästan 1300 kvm utan insyn i princip .Ja sen då det faktum att det är nära till bussen, till vänner och till farmor och farfar. För bra för att vara sant? :-)

Mamman bjubbar på några exteriörbilder denna gång. Nuvarande ägare håller på att packa sig ur därav bilarna på gången mot huset:


Entresidan



 

Entren igen

En av altanerna



 

Baksidan




Bjuder på interiörbilder först när vi flyttat in..:-) Men håll uuuut är inte länge kvar...!

xoxo

Kommentarer
Postat av: missj

Jättegrattis till huset!!

2008-09-01 @ 20:35:25
URL: http://miss76.blogspot.com
Postat av: Dollan

Svar på din kommentar...är de ja är rädd för oxå,,,Ha ju USKA kompetens o läsar mera kurser nu så ja blir handledare även ..samt en massa andra "påbyggnads kurser" .. ska ja läsa sköterska... måste ja läsa upp betyg...först i säkert 2 år..tror ..Jobb möjligheterna är större som sköterska men,,,,lönen ...blir i slutändan ingen skillnad tror ja? ...bara ja tar mig till sjukhuset blir ja glad :) arbetar inom kommunen ha du nå råd hur man ta sig till s byn :) "få in en fot"..



GRATTIS till huset :) ja vill oxå ha hus:)

2008-09-01 @ 20:45:30
URL: http://www.dollans.blogspot.com
Postat av: Dollan

Nu svara ja här igen :) ja skickade en ansökan nu till Sunderbyn , via post..Ringde till växeln o dom gav mig ett namn , monicka raito tror ja? ..Ska resa bort på en vecka men ska ringa dit sen ..ha tidigare ansökt men ja ha fått för mig att dom...mest använder sommar vikarierna :(Vill så gärna jobba där:)



JA vill bli sköterska ..:) men förstår hur du menar o resonerar ..:)ja är som inne på den "banan" oxå...nu när ja inte börjat studera till det...Mitt i allt om 5 år..behövs inga sköterskor lika "akut" som i dag.. sitter man med...SKK kompetens ..o lån o inget jobb? ja de är en tokig värld man lever i :(



Hur hitta du min blogg föresten?

2008-09-02 @ 11:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0