Principer

..är till för att rubbas?Eller varför finns de annars?Mamman var fylld av principer INNAN hon fick lilla sessan. Alltid hade hon något tyckande och tänkande runt barnupppfostran och "när jag får barn DÅ". Nu sitter hon här med barn och inser att det här med barnuppfostran är komplext. Ingen enkel match så att säga. Hundar har funnits i mammans liv så länge hon kan minnas, att uppfostra dessa fyrbenta är verkligen en enkel match, visst mycket går att applicera på barnuppfostran men sanningen att säga : hundar är enkla!

Bara för att ge ett exempel: innan mamman fick barn så var resonemanget: INGA barn i sängen, de ska minsann sova i sin egen säng och därmed basta. Hur är det nu? Tsss...sessan sover varje natt mellan mamman och pappan. Sanningen att säga så tycker alla inblandade parter att det är ganska mysigt. På morgonen vaknar mamman av en röst -mamma,mammaaaaaa,MAMMA,tycka om. Och så får mamman en jättekram och en blöt puss på kinden. Så var det med den principen-struken ur mammans svarta bok. ;-)

Andra principer var exempelvis att barn ska INTE se på tv/dvd. Helt onödigt och fördummande. Hur är det nu? Vi myser vid tv:n varje morgon och ser Teletubbies (fördummande-javisst), Pingu (mamman skrattar lika gott då hon är barnsligt förtjust i lerfigurer) och Krambjörnarna. Så var det med den. Struken ur den svarta boken även den. Suck. ;-)


Ha en trevlig helg!

xoxo mammanSessan tjusig i vanlig ordning, strumporna på händerna...


Coola tjejen...


Provar mammans mjukbyxor och t-shirt. Tjusigt värre. Samtliga tre bilder symboliserar ytterligare en princip som fallit platt mot marken...användandet av tutte....suck-mamman är ju useless...;-)


Mamman lägger här upp bilder från förra helgen, då sessan hjälpte pappan med ved. Här på flaket tillsammans med pappan och farfar bakom styret.


Mycket snö i Polcirkelland...dryga 25 cm. Najs tyckte vissa.


Stuntsessan spexar


Solning pågår...Kommentarer
Postat av: Lotta

Hahaha Agnes är min IDOL! Coolaste ungen i stan!

2009-10-16 @ 18:06:00
Postat av: Lotta

Hahaha Agnes är min IDOL! Coolaste ungen i stan!

2009-10-16 @ 18:06:22
Postat av: Heléne

Ja....inte är dom lika etsade i berget längre dom där principerna......

2009-10-17 @ 17:44:46
Postat av: Teso

Principer. Hopplöst.

Strumpor på händerna, det har Luvan också...

2009-10-18 @ 20:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0