Motto rimmar på lotto.

Sessan på musikant har en del motton här i livet, låt mamman demonstrera:


Banan ÄR gott. Sessan måste dock alltid fylla munnen till bredden med innehåll när hon ska äta. "Ju mer desto bättre" verkar mottot vara.


Sessan utmanar alltid ödet när det gäller hennes förehavanden. "Varför sitta när man kan stå" .


Agnes KAN uppenbarligen inte gå-hon måste bara springa överallt tillföljd av att hon har blåmärken lite här och där. "Bättre springa i fel fil än fila i fel springa" verkar mottot vara.


Sessan på Liams fina bil. " Bättre två ballonger i luften än ballar av luft" . Här får ni ursäkta mammans brist på fantasi, lägg till då hennes otroligt DÅLIGA och låga humor...


Sessan kramas med Liam som ser sådär lagomt road ut.."Bättre leva på hoppet än att hoppa på levern" verkar mottot vara i detta fall.


Som ni alla kan utröna av detta inlägg har mamman lite att roa sig med. Pappan och sessan är i Polcirkelland och kör skoter medan mamman håller ställningarna i stan.
Trevlig lördagskväll!
xoxo


Puss på sessan!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, den är verkligen hur skön som helst. Jag skulle kunna sova på den!=) Det gör bara ont då man lägger sig sen går det över och blir helt varmt då blodcirkulationen går igång. =) Det röda försvinner ju sen! =)

2009-03-07 @ 22:18:20
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Härliga bilder!!Sheila har däckat i soffan med husse, hon är nog den tröttaste lilla valp som finns! Det är jättemysigt att ha henne hemma, som att ha en bebis helt enkelt! Andra natten spenderade hon med att sova sig igenom, jag var tvungen att tända lampan kl 06.00 och kolla att hon levde. Det var en mycket trött tjej som kikade upp genom öronluggen. Ha så mysigt med Smita när hon kommer!!

2009-03-07 @ 22:23:57
URL: http://www.flisdaelensfay.blogspot.com
Postat av: Christel

Jahajja.. gnälla på andra går juh! Men exakt VAR är bilderna på Sessans nya lilla lillsyrra???

2009-03-10 @ 21:44:07
URL: http://t-d-a.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0