Valentindagen....

I dag är det valentindagen,inget speciellt att fira tycker mamman. Varje dag ska vara en allahjärtansdag då man ska värna om sina nära och kära. 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet. Mja för mamman blir det nästan i alla fall, om man bortser från pms veckan som månatligen infaller för mamman och innebär sura miner och lättretlighet hos vederbörande. Så få se då....365 - (7x12) = 281 dagar för mamman och få se 365 dagar för pappan, fare and square! ;-) Pappan har lovat mamman i ett svagt ögonblick en heldag på IKEA i morgon. Mamman sitter framför datorn nynnandes och planerandes över inhandlingen i morgon medan pappan sitter sammanbiten och försöker luska ut en ursäkt för att slippa åka. Men har man lovat så har man. ;-)

Sessan då? Jo ser ni hon har tagit valentindagen på allra största allvar och låtit både röda björnen, mjuka nallen och lilla traktorn gunga gunghäst. Hon är gullig hon.


Kom nu björnen-dags att gunga!


ÅÅåh hej! Snart på plats!


Gung-gung-gung...


Nu är det mjuka nallens tur...


..och SÅKLART lilla traktorn....!


Nej, nu ska mamman planera lite inför morgon dagen-SHOP UNTIL U DROP! ;-)

xoxo

Psssstt!! Mamman ber högaktnigsfullt så mycket om ursäkt för hennes frånvaro. Mamman har tyst som en liten mus surfat runt bland en massa andra bloggar UTAN att vare sig skriva i gb eller uppdaterat bloggen.SORRY...förbättringsarbete pågår!

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Tsss... Skulle ju just tota ihop en fånfull kommentar om att du verkar försöka slå mig i fåtal inlägg, åsså haru uppdat?!? Så kul fick jag en sön morgon...

DU får däremot ha en alldeles, alldeles uuuunderbar dag vid gränsen!ps. Barchefen sänker Kaptenen till lääääägsta toffel-nivå... Väser fram "Ffffööörrääädareeeee" mellan sina sammanbitna tänder.

2009-02-15 @ 07:07:54
URL: http://väljvilkenduvill.av.två

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0