Några kronor fattigare...

..men ACK så trevligt mamman och pappan har haft det i dag beror på vem ni frågar, tänk en HEL eftermiddag på Kamprads affär! Ojoj...nästan som en våtdröm, ja för mamman i alla fall. :-) Det innebär dock visst obehag för mamman att släpa med pappan på denna typ av affär. Kanske skulle ett par öronproppar och skygglappar vara på sin plats, ty pappans tålamod är som bortblåst så fort han klivit innanför dörrarna på affären. Och då menar mamman bortblåst. Några välkända fraser från pappans sida som mamman fick höra var för att citera pappan ordagrant:

"Följ pilarna på golvet kvinna! "
"Men HERREGUUUD, vi har ju hundra lampor hemma"-ja i detta fall kan lampor bytas ut mot ljus, krukor, tallrikar,glas etc.
" Men VAD ska vi med en sån där till?"

Dessa fraser mumlades om och om igen, utan inbördes ordning hela besöket på Kamprad store.  Enda undantaget var då pappan hade munnen full med mat och av rent praktiska skäl inte kunde prata. Mamman är dock SÅ tacksam över sin valentingåva-denna resa med tillhörande shopping! Tack Bejb! Luuuv you! Sessan då? Jo hon har varit med farmor och farfar och kört skoter och lastat ved så det stått härliga till. Behöver mamman säga att sessan sover tungt sedan en och en halv timme? :-)

Nu ska mamman inta soffan och spisa en sen middag tillsammans med pappan. Ett är då säkert-nästa gång åker mamman till IKEA med sällskap bestående enbart av kvinnligt kön! ;-)

xoxoNya lampan i köksfönstret.......och nya vedtunnan och nya tillbehörstunnan...sen blev det ju ljus-såklart, och lite annat smått och gott.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja jag väntar med spänning på min soffa och bokhyllorna jag:-) Antar att Håkan sitter i bilen på väg mot Östersund......

Kul att NI hade trevligt.....

2009-02-15 @ 22:06:02
URL: http://www.litatill.se
Postat av: Sofia

Åhhh vad avis jag blir... vill också åka till ikea på shopping!

Känner igen den där manliga reaktionen;) Brukar småspringa genom början av affären för att proppa D full i mat så att man iaf hinner till lagerdelen innan han får ett psykbryt;P

2009-02-15 @ 22:12:39
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Sirpa

Haha, vad är det med killar och ikea egentligen? Jag fick hota Robban med skillsmässa innan han motvilligt följde med och gick snabbt, snabbt med händerna djupt nerstuckna i fickorna och sa nu tar vi bara det vi ska ha "pang, pang" och sen går vi ut... Vaddå?! Man måste väl få titta ifall man hittar ngt nytt och fint... Vad fint du hittat till fönstret och kaminen. Det är det jag säger, ikea är bra! The very best store:)

2009-02-26 @ 09:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0