Agnes ska få en lillasyster...

Japp.Det är sant. Agnes ska få en lillasyster. Om sisådär två veckor kommer hon. Det innebär förstås att även schäfern Nappa, katterna Hades och Medusa får en lillasyster. Jo ser ni, denna lillasyster har fyra ben, päls, svans i ena änden och vassa små gaddar i den andra....En liten underbar kelpietös vid namn Grejaskogens Smita ska flytta hit och förgylla kissa inne, bajsa inne, bita i byxben/händer/fötter ,terrorisera katterna  vår vardag. Mamman har stora planer för denna tös-som ska kallas Rut- det blir bruks och lydnad för hela slanten. :-)

I går fyllde pappan år så det firades med en god middag hos farmor och farfar. Pappan tycker det där med firande är överskattat, så det blev lite sådär lagomt. Ute snöar det för FULLT, snart ser ingen ut från huset på Musikant. Mamman gillar snö, men gruvar sig redan för när all snö ska smälta bort...pust....

Nu blir det Ben & Jerrys och soffan...

xoxo


Samtliga bilder är tagna av farmor.


Sessan i farbrors knä. Helgen tillbringade sessan hos farmor och farfar då mamman och pappan jobbade. Lägg märke till de blommiga stövlarna som farmor köpt till henne. Mamman tror inte de var av sessan mer än vid läggdags.


Sessan och farfar på ljugarbänken....


Sessan i sina coola stövlar och med sina coola glasögon i näven...Kommentarer
Postat av: Eva

Nämen, fy bubblan så avis jag blir...en liten björnunge ska flytta in, GRATTIS!!!!! :)

2009-02-24 @ 00:32:03
URL: http://web.telia.com/~u92125881/
Postat av: Lotta

Hm Rut....är det för att hon ska smälta in i R-kullen när ni ska på läger:) Kul att du äntligen hittade dig en liten valp! Ska bli spännande att följa er.

Kram

2009-02-24 @ 08:14:14
URL: http://www.litatill.se
Postat av: Teso

Tog Sessan AV sig stövlarna? HUR gjorde du då?

2009-02-24 @ 19:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0