Nu är vi i...

...flyttartagen...I morgon bär det av. :-) Tyvärr kommer det innebära ett internetglapp på dagar?veckor?, ty vi byter leverantör.

Vad händer annars i våra liv?Agnes springer för fullt och klättrar för fullt. Hipps vipps är vår lilla nicke nyfiken ÖVERALLT. Gungandes på ryggstödet till soffan...ståendes i lära-gå-vagnen på väg att tippa...sittande på Bobbycaren med fötterna i ratten vickandes fram och tillbaka. SUCK..vi har närt en Jackass-brutta vid vår barm...

Mamman tog med sig en av bästa vännerna till Lule-stan i går för att inhandla vinterskor åt Agnes. Mitt var det var så blev mamman dement och glömde att jäntan numer inte går att ha i möblerade rum utan att hon klättrar,springer och far. Hipps vipps så var prinsessan över hela affären,plockade ner skor från hyllorna i strereo. Sen roade hon sig med att stampa på skorna.Nice.Eller kanske inte. Agnes var in heaven och mamman in hell. Bara en sån sak att mäta foten på en unge som helst av allt springer runt i 190...Vojvoj...foten stod mamman med i handen medans resten av ungen var på väg någon annanstans..haha...Nåja vi hittade ett par vinterskor och ett par stövlar tillslut...lägg till då dessutom 20% rabatt på alla barnskor. Det var nice....att vi sen då lämnade affären i kaos var en annan historia..hihi..


Ett stycke stövel och ett stycke Kavatsko

Vi har varit på babysim-dejt också. Mamman och Agnes tillhör ett gäng som träffas åtminstone någon gång i månaden och umgås. Mycket trevligt försäkrar alla inblandade parter.


Tre gullungar...tyvärr fattades det en för dagen..

Mamman avslutar detta inlägg med en bild på dottern och hennes favvopryl over all...en sko...! Och psst....den 29e blir sessan 1 år!

/xoxo


A shoe-eating Agnes ...mmmums...
Kommentarer
Postat av: L I S A -kusinen u know

hallåååå-åå.....när får man hälsa på er???

2008-10-29 @ 15:50:54
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0