Jahajaaa....

Mamman jobbar igen...har avverkat två nätter av fyra. Som vanligt fuckigt mycket på jobbet. Mamman skulle ha stegräknare på sig och den hade nog visat ERROR av alla stegen hon avverkar på en natt. Nåja,betald motion. ;-)

Agnes och pappan har åkt till stugan. Agnes är med farmor och farfar och pappan mekar i bilen. Det ska fixas och donas inför Östersundsresan till veckan. Agnes är som en orm numer...hon ska bara ställa sig upp hela tiden. I sängen är hon kors och tvärs på nätterna. Mer tänder är på G,mamman tyckte hon såg tand nr 2 kika upp i underkäken i morse...lilla hjärtat..snart bits hon också..:-D

Mamman försöker varna hunden och katterna inför vad som komma skall med en liten piraya i hemmet. Fast det verkar helt lönlöst, de bara tittar helt oförstående på mamman och undrar om de ska få någe käk. Enligt pappan så är mamman vansinnig som skämmer bort de fyrbenta med godsaker och svär och gormar att om den nya fyrbentingen ens får PROVA smaka på annat än hundmat så får mamman smisk. Nåja, vi ser väl hur det blir med den saken..hehe..

   
De fyrbenta fr vä: Cujo-en australian shepherd, Hades och Medusa- norska skogkatter 


 
Klättermajan Agnes 


Nu ska mamman ut på prommis innan det är dags för duschen och sen jobbet...

xoxo


Kommentarer
Postat av: L I S A -kusinen u know

hoohoo ?? ??



När tänker ni hälsa på??? ?? ?

2008-07-08 @ 19:29:27
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0