Snor i hela huvudet...

Det har mamman nu,åtminstone känns det så. Dotterna snorar hon med, i går snöt hon sig i en tomteluva hos farmor och idag hann hon snyta sig i sina byxor...haha..Jaja-den flickan KAN ju snyta sig i alla fall. Mamman minns fnissande en episod i hennes liv då hon yrvaken satt på toaletten en natt och tvärt kände att hon behövde snyta sig. I handen hade hon mirakulöst något som kunde liknas vara en näsduk. Pfftttttt-mamman snöt sig så det stod härliga till, det var bara så att det inte var någon näsduk utan en liten klänning som ängeln på nattduksbordet brukade ha på sig. Hur den hamnat i mammans hand mitt i natten är fortfarande en gåta, stackars ängeln fick vara naken ett tag innan hon hamnade i sopkorgen. :-) Ett är då säkert, man kan inte lita på mamman sådär mitt i natten...för att inte tala om pappans äventyr nattetid...det ska vi tala om en annan gång...!

Mamman tänkte lägga ut några mer före och efter bilder på mamma-pappa-barn huset. Detta hus platsar inte i någon inredningstidning utan är inrett med tycke och smak utgående från familjen. Mamman har en förkärlek till Kamprad, gamla saker, färgerna vitt, svart och lime.

Före:


Från hallen sett in mot allrum och vardagsrum. Bilden är tagen när förra ägaren bodde här.

Efter:


Mamman hade mer än gärna målat alla furudetaljer vita, men här tvistar mamman och pappan huruvida furu ska vara furu eller vitmålat. (Hunden Nappa gnager ben på mattan)

Före:


Allrum mot hall

Efter:Före:


Allrum mot kök


Allrum mot vardagsrum

Efter:


Lägg märke till de pikanta detaljerna såsom nappflaskan på bordet..;-)
Ser ni de snyggt arrangerade kuddarna? Mamman blir aldrig anställd av någon inredningsblaska för att arrangera inför fotografering ;-)


Tjuvkik ut mot inglasningen. Blir nytt bord och stolar nästa år.

Före:


Arbetsköket som de förra ägarna hade det

Efter:


Och som vi vill ha det. Köket blir ett senare projekt, det duger som det är just nu. (Katten Meduza ville visst vara med på ett hörn)

Nu får det räcka med före och efterbilder för denna gång. Mamman ska duscha av sin lekamen och krypa till kojs för att försöka kurera sig.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det Är snyggt med vita tak:) Hela vårt hus hade oxå furutak när vi flyttade in... har själv målat allihop vita då jag höll på att bli galen - och vilken skillnad.

Jag hade nog målat el laserat spaljen och trappan vit och gjort bjälkarna i taket mörkt, mörkt bruna - men furu funkar oxå:D

Snygga mattor ni har!

2008-12-30 @ 22:34:18
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Malin

Gu vilken skillnad! Va fint det blev!

2008-12-30 @ 22:39:40
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Postat av: Jenny W

Du har alltid varit så bra på inredning, kan du inte komma och fixa mitt hus oxå?

2009-01-04 @ 20:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0